Cât costă biletele la Steaua-ManCity… Și de ce a tăcut Fl Tănase.

Cât costă biletele la Steaua-ManCity… Și de ce a tăcut Fl Tănase.

Începând de astăzi, marți, de fapt de diseară, de la ora 19, Steaua pune în vânzare biletele pentru mult așteptatul meci cu Manchester City din 16 august. Am mai scris despre meci și despre șansele Stelei, aici  https://nourescu.ro/sport/steaua-mancity-si-daca/

Tichetele, deloc ieftine, se vor găsi pe tradiționalul site biletesteaua.ro. Ieftine sau scumpe, mă rog, depinde și de posibilități. Cei care vor epuiza, cum se întâmpla de regulă, aproape toate biletele de la loje, la 500 de euro bucata, vor spune că-s accesibile. Cum, la fel, vor fi și oameni cărora li se vor părea scumpe și biletele de la peluze, care costă 60 și 70 de lei.

Tribuna a doua costă 100 și 200 de lei, iar tribuna 1 80 de lei sus de tot și 100 de ron la mijloc. Ceva mai jos, la VIP, unde e cu mâncare, pentru că și asta este o tentație importantă pentru mulți 🙂 , biletele sunt 350-450 de lei.

1CITY-INTERIOR

Mult, puțin, cert este că dacă se umple stadionul, după calculele patronului, Steaua face spre un milion și jumătate de euro și practic scoate banii dați pe Florin Tănase.

27-sport-tanase

Și apropo de noua achiziție a Stelei. Astăzi am rămas cu un gust amar, după ce mijlocașul ofensiv abia cumpărat nu a fost lăsat să dea nici o declarație. Scuza eternă, că se vorbește doar în cadru organizat, pălește. Oamenii, suporterii, fanii Stelei, și-ar fi dorit să audă măcar două vorbe, o frază de 30 de secunde măcar, din gura noului stelist. Nu l-a lăsat Valeriu Argăseală, care, inexplicabil, aici a greșit. Altfel, un om diplomat si inteligent. Îl cunosc de-o viață și cu toată stima pe care i-o port, nu mă sfiesc să-i spun că este lipsă de respect ce a făcut astăzi. Atât față de suporteri, cât și față de niște jurnaliști care l-au așteptat ore bune, pe un trotuar, în soare, pe Tănase. Nu se întâmpla nimic dacă-l lăsa pe jucător să ofere o declarație și să nu-i lase pe bieții oameni să plece acasă dezamăgiți că au așteptat ore în șir degeaba. Dar nu e un capăt de țară, cu toții greșim și, sper, cu toții învățăm din greșeli.