Cum să încerci un sport nou fară să dai bani mulți. Sau cum sa scapi de echipamentul de care te-ai plictisit.

Cum să încerci un sport nou fară să dai bani mulți. Sau cum sa scapi de echipamentul de care te-ai plictisit.

M-am aflat, în ultima vreme, în ambele situații din titlul acestei povestioare. Pe care v-o recomand s-o citiți pentru că vă poate fi tare utilă.

Recent am avut niște dureri la spate, iar medicii mi-au spus să fac o pauză de la sporturile de iarnă solicitante pentru coloană, ca schiul sau snow-boarding-ul… Așa că m-am gândit să încerc și alt gen de activitate fizică, numai că asta implică mai mereu cheltuieli. Și-așa am descoperit varianta cea mai avantajoasă pentru mine: să scap de vechiul echipament pe care nu-l voi mai folosi și să-mi cumpăr altceva, funcționabil, dar accesibil.

Iar varianta ideală a fost Trocathlon. Este singurul târg de echipamente și accesorii sportive, unde poți vinde sau cumpăra articole sportive second hand, funcționează până pe 25 martie și este deschis în oricare dintre cele 22 de magazine Decathlon participante.

IMG_4657

La Trocathlon poți să vinzi articolele sportive pe care nu le mai folosești și să primești în schimb un voucher echivalent cu prețul de vânzare, din care să îți cumperi alte produse noi. În plus, ai 0% comision de depozitare, vizibilitate și beneficiezi și de sfaturile unui specialist pentru evaluarea produsului.

Dacă vrei să cumperi, găsești produse în stare foarte bună, verificate de către un specialist, la preț accesibil, la orice Trocathlon, din orice magazin Decathlon. Pentru schiuri și biciclete primești o revizie gratuită, valabilă timp de 1 an. Iar dacă nu poți ajunge în magazin, există varianta online, pe trocathlon.ro, unde poți cere livrarea produsului din orice oraș acasă la tine.

IMG_4646

Eu unul așa am făcut cu mănușile și casca de schi, le-am dus acolo și s-au dat imediat. Apoi, m-am gândit că dacă tot vine vara, să încerc ceva nou și mi-am luat un wakeboard, deși mă tenta tare mult și-o trotinetă pliabilă, folosită foarte puțin și care cred că era la mai puțin de jumătate din prețul pieței…

IMG_4650

Gata, nu mă mai lungesc, eu zic să profitați de zilele rămase, sau măcar să aruncați un ochi pe trocathlon.ro, sigur o să vă facă cu ochiul ceva.