FOTO ȘI VIDEO Imagini inedite de la victoria Simonei

FOTO ȘI VIDEO Imagini inedite de la victoria Simonei

După victoria de luni, Simona Halep a avut astăzi pauză iar miercuri de la 14.30 joacă împotriva Carolinei Wozniacki. Pauză este un fel de a spune, pentru că și-a petrecut mult timp la refacere, în spectaculosul hotel Marina bay Sands. Apropo de hotelul unde este cazată Simona, aseară am făcut o fotografie din restaurantul unde se servește cina și vreau să o împărtășesc cu voi, pentru că merită priveliștea 🙂

IMG_E6226

Tot marți, Simona a efectuat și un antrenament, când Darren Cahill i-a mai spus și câteva observații după ce a urmărit partida lui Wozniacki de luni.

IMG_6341

Până miercuri, când o să vă prezint și declarația video a Simonei Halep despre Wozniacki, aș vrea să vă ofer astăzi și câteva imagini din sala din Singapore, cu grupul suporterilor români care au încurajat-o permanent pe Simona, dar și o imagine haioasă cu două fetițe venite tocmai din Filipine pentru a o susține pe Halep.

IMG_6758 IMG_6763

Având șansa să stau chiar jos la nivelul terenului, am atașat aici și câteva imagini video, filmate dintr un alt unghi și care vă arată cu câtă forță joacă Simona.

Și, în fine, iată și cât de colorată, ca o scenă de spectacole, arată sala în monentele de pauză, organizatorii de aici din Singapore știind să facă un adevărat show de lumini în momentele în care nu se joacă.

IMG_6760 IMG_6759

Revin miercuri cu declarațiile Simonei, stay tuned 🙂 Jurnal oferit de către Dorna.

#teamHalep  #supportingNumber1 #wtafinals #singapore #dorna #alegeceeaceconteaza  #JurnaldeTurneu