Iată cele mai …scumpe oferte de Paște! În România :-)

Iată cele mai …scumpe oferte de Paște! În România :-)

Am tot citit o sumedenie de articole despre care ar fi cele mai bune sau mai ieftine oferte de Paște din Romania. Dar despre cele mai scumpe nu am auzit deloc, așa că m-am pus puțin pe căutări… Ei bine, am gasit, în unele locuri, niște tarife de am crezut ca e vorba despre Maldive sau Tahiti, și nicidecum Romania… Iată câteva dintre ele:

La Mamaia, cel mai exorbitant preț, cel puțin aparent, găsit pe Booking, este la hotelul Portobella, care oferă o camera dublă pentru 2 nopți cu… 1.600 de euro!

Un alt hotel renumit pentru luxul său și prețurile foarte mari este Vega (foto), tot din Mamaia, care oferă un Junior Suite cu aproximativ 300 de euro, pentru 2 nopți.

vega-hotel-in-mamaia

Dar să mergem și la munte. Pănă să ajungem pe Valea Prahovei, ne oprim puțin lângă Buzău, într-o zonă împădurită, liniștită și retrasă, la Hadar Chalet (foto). Aici, un apartament pentru 3 nopți, de Paște, costă nici mai mult nici mai puțin decât 1.000 de euro!

HadarChalet-172

Și pe Valea Doftanei este un loc destul de exclusivist, ATRA, unde de Paște o cameră dublă pentru 3 nopți costă 660 de euro…

atra

Relativ aproape, la Cornu, se află Bali Spa, o oază de liniște, ca de altfel și cele de mai sus, unde de Paște poți lua un Suite pentru 2 nopți cu 400 de euro.

Și pe Valea Prahovei avem oferte destinate celor cu dare de mână. La Lux Azuga(foto jos) în Sinaia, o cameră dublă este 222 de euro pentru două nopți, la Ferma Club, lângă Sinaia, o pensiune Bio, o camera dublă pentru două nopți este 280 de euro iar sus în Poiana Brașov, la Ana Hotels încă se mai găsesc pachete de 2 nopți cu 260 de euro…

 

luxgarden

Și ceva destul de des întâlnit la noi, ofertele cele mai scumpe se epuizează, de regulă, primele… :-)