Dubai și teatru. Halep și Caramitru :-)

Dubai și teatru. Halep și Caramitru :-)

V-am promis ca vă țin la curent cu ce se întîmplă interesant zilele astea și vreau să vă spun că sunt încă sub emoțiile produse de Dineu cu Proști. Da, am fost aseară la teatru, la celebra piesă a lui Francis Veber. Dincolo de distribuția genială, cu prestațiile antologice ale maeștrilor Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, pe care am avut privilegiul să-i cunosc, aș remarca însă și eforturile celor de la TNB, care au renovat sala Studio, sală care acum arată excepțional. Adică civilizat, ceea ce în țara asta înseamnă deja mult :-). Piesa nu mai are nevoie de recomandări, o trec la capitolul must-see, e obligatorie…

Aș mai remarca ceva. Până nu demult, să prinzi un bilet la Dineu cu Proști însemna un act de noroc. Sau de iscusință. 🙂 Iată însă că piața speculei și a bișnițarilor e pe cale de dispariție, de când biletele se vând on line iar accesul la ele este foarte simplu.

….

În altă ordine de idei, astăzi începe turneul de tenis de la Dubai, unde Simona Halep este favorita numarul 1! Chiar dacă a coborât pe locul 4 mondial, Simona pare pe val și se simte bine, dovadă și fotografia alăturată, care o arată în timpul safari-ului din deșert de ieri. Să-i ținem pumnii!

halep_camila_otp