Wednesday @ LOFT. A Gentleman’s choice…

Wednesday @ LOFT. A Gentleman’s choice…

Zilele trecute am petrecut câteva ore minunate la LOFT, deja legendarul loc care a devenit emblematic pentru capitala noastră în materie de good time & fine dining.

Era o seară de miercuri și astfel am descoperit noul concept abia introdus de prietenii mei Pepe Berciu și Ion Biriș, niște gazde, și de data asta, perfecte.

dsc_0015

Alături de LOFT, un alt prieten vechi 🙂 , Jack Daniel’s vrea să facă ziua de miercuri cea mai aşteptată zi a săptămânii pentru cei care nu pot pleca acasă după job fără două-trei ore de socializare de calitate.

dsc_0037

Seara chiar a fost plăcută, cu un spațiu mai intim, muzică live și prietenii mei de la Wunderman, alături de care am încercat noile cocktail-uri pe bază de Gentleman Jack, făcute de barmanul Giannis Petris. Un grec venit special de la Atena și care este la a doua generaţie de barmani din familia sa. Viaţa lui s-a schimbat complet când a decis să deschidă Pere Ubu și şi-a îndeplinit visul de a crea primul bar de neo-cocktail-uri din Atena.

dsc_0046

Dincolo de Gentleman Jack Daniels, evident că n-am putut să nu încerc și noul meniu de la LOFT, care este chiar spectaculos. Nu prea mi-era mie foame, dar n-am rezistat să nu încerc niște colțunașe cu burrata, pachețele de primăvară cu foie gras, salata de caracatiță sau niște noodles irezistibili. După mine, cred că aici vorbim despre best asian food in town. Cine nu crede, să vină să se convingă 🙂

dsc_0004