Ray-Ban și-a lansat site în limba română

Ray-Ban și-a lansat site în limba română

M-am bucurat tare mult să aflu, zilele trecute, că Ray-Ban, legendarul brand de ochelari de soare și de vedere, a făcut un pas important în relația cu fanii din România (printre care mă aflu și eu de mulți ani) și și-a lansat varianta în limba română a site-ului său official www.ray-ban.com

Andrei Nourescu

Ray-Ban.com in limba romana

De la informații legate de noile lansări, dar și despre modelele iconice din portofoliul brandului, la detalii tehnice despre lentile si rame, toate sunt de-acum disponibile în limba română.

În secțiunea Povești se regăsesc aplicații pentru fotografii, așa cum este Reflections, prin intermediul căreia oricine poate distribui un selfie care să spună o poveste, sau Regards, care te ajută să te exprimi prin emoticoane personalizate, toate disponibile în App Store sau Google Play.

Ray-Ban The General, Optiplaza, 699 lei (RB3561) (7)

Versiunea în limba română oferă posibilitatea de a descoperi și magazinele autorizate să comercializeze Ray-Ban, în localizatorul de magazine, unde pot fi verificate atât magazinele fizice, cât și cele online:  www.rayban.com/romania

Cu ocazia evenimentului de lansare a site-ului, am și putut admira și încerca modelele cele mai noi de ochelari și, la o cafea, am aflat că Ray Ban aniversează anul acesta 80 de ani de la lansarea modelului Aviator. Creat pentru pilotii aviatiei americane, Aviator este în prezent cel mai bine vândut model Ray-Ban din întreaga lume. Dar și modelul The General este unul dintre preferatele mele. Celor două modele iconice li s-a alaturat în 1986 Clubmaster, acesta fiind unul dintre cele mai purtate modele și în prezent.

FullSizeRender

Eu unul mi-am ales Aviator, rămâne preferatul meu…