Bere, fotbal si vedete. #ChampionTheMatch :-)

Bere, fotbal si vedete. #ChampionTheMatch :-)

Anul trecut am avut parte de o experiență unică, adusă de Heineken și în Romania, șansa de a intra în direct și de a dialoga cu mari vedete ale fotbalului internațional, prin intermediul unei platforme virtuale intitulate sugestiv #ShareTheSofa… Totul culminând cu ziua finalei Champions League, când am avut ocazia să urmăresc meciul chiar pe o canapea alături de Ruud Gullit…
Ei bine, in acest nou sezon de UCL, care se încheie pe 6 mai la Berlin, Heineken a venit cu un concept nou, denumit #ChampionTheMatch, care da posibilitatea suporterilor celei mai importante competiții din lume să adreseze întrebări în direct, pe twitter, unora dintre cele mai mari glorii ale fotbalului mondial.
Astfel, în ultimele luni, am avut ocazia să adresez întrebări și apoi să primesc răspunsuri prompte direct de la vedete precum Rio Ferdinand, Patrick Kluivert, Jerzy Dudek, Luis Garcia, Fernando Morientes sau Clarence Seedorf și lista nu se incheie aici.
Iar dacă anul trecut a fost Gullit, cei de la Heineken l-au adus în acest sezon în Romania pe nimeni altul decât pe fostul mare jucator al lui Lazio si Milan, Alessandro Nesta.

IMG_6044
Italianul a venit la evenimentul de la Snagov relaxat, bine dispus, comunicativ și pus pe glume și am avut privilegiul de a sta la taclale cu el despre amintirile sale cu Cristian Chivu din Serie A sau despre perioada cind era coleg la Lazio cu Cristiano Bergodi, care acum antrenează în Romania.
Seara a trecut repede, berile la fel , mai ales că au fost băute în compania simpaticilor mei colegi Andi Moisescu, Pavel Bartos sau Toma Nicolau. Dar și a prietenelor noastre de la Oxygen PR, cărora trebuie să le mulțumesc pentru momentele speciale pe care ni le prilejuiesc când ne adună la evenimentele lor.

Iar în timp ce noi ne pregateam de meci, Nesta nu a pierdut vremea și a filmat la Snagov unul dintre cele mai spectaculoase clipuri realizate până acum de Heineken și pe care cu siguranță l-ați urmărit deja.
Urmează acum spectaculoasa finala UCL din 6 iunie de la Berlin și abia aștept să văd cu ce mare jucător ne va mai pune Heineken în contact în timpul meciului.

IMG_6174