NEWS ALERT! Cum să mergi la finala cu Halep de la Wimbledon

NEWS ALERT! Cum să mergi la finala cu Halep de la Wimbledon

Calificarea Simonei Halep, în premieră, în finala de la Wimbledon a stârnit un interes uriaș din partea suporterilor, așa că m-am gândit să caut o soluție pentru cei care și-ar dori să meargă la Londra și să o susțină pe Simona din tribunele de la All England.

Așadar:

Pasul  1 – biletele de intrare la meci

Din fericire, chiar dacă nu prea ieftine, joi seara se mai găseau bilete la vânzare, pentru finala feminină de sâmbătă, atât pe site ul oficial al competiției, prin ticketmaster, cât și pe alte site-uri care vând bilete, precum viagogo.

Pasul 2 – biletul de avion

Aici avem vești și mai bune: sâmbătă dimineață pleacă spre Londra, din București, 3 avioane directe, între orele 6:45 și 8:25, toate cele trei curse permițându-ți să ajungi în timp util la finală.

Prețurile sunt între 70 și 85 de euro, cu WizzAir, BlueAir și Ryanair.

Pentru întoarcere, ai curse directe înapoi spre Buc imediat după finală, seara, cu plecare din Londra la 18 cu BlueAir sau la 21 cu WizzAir. Prețul este de aprox 140 euro.

Dacă nu ați mai trăit experiența unei finale de Grand Slam văzută la fața locului, credeți-mă că merită orice efort, v-o spune unul care a văzut multe  🙂 … Mai ales că acum avem șansa să o susținem pe Simona din tribună, să-i facem o super galerie și, să sperăm, să o aplaudăm ridicând trofeul.

Baftă!