6 idei minunate ca s-o dai gata de Valentines Day, pe timp de pandemie. Du-o la Cărturești. Sau în Zanzibar. Sau la teatru. Ai toate detaliile aici:

6 idei minunate ca s-o dai gata de Valentines Day, pe timp de pandemie. Du-o la Cărturești. Sau în Zanzibar. Sau la teatru. Ai toate detaliile aici:

Trecem printr-o perioadă ciudată, suntem cu toții afectați de pandemia asta care nu se mai termină, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la obiceiurile frumoase și la momentele care ne bucură viața. Suntem, totuși, în luna în care se celebrează dragostea… Și, nu-i așa, n-o putem lăsa pe femeia pe care o iubim fără un cadou, oricum ar fi el, simbolic sau mai important… Până la urmă, gestul contează…

Firește că există o infinitate de variante, dar am zis să vin în ajutor celor aflați în lipsă de inspirație cu 6 idei simple, mai mult sau mai puțin costisitoare… Iată-le:

Scoate-o la o cină. O masă de seară în doi, că tot s-au redeschis localurile, într-un restaurant liniștit, discret, cu un pian eventual, în surdină și cu un pahar de vin în față, este ceva cât se poate de romantic și sigur n-o vei dezamăgi… Dar rezervă din timp, pentru că pe 14 seara e greu să găsești ceva liber dacă mergi la întâmplare…

Ia-i o bijuterie… Nici nu trebuie să fie neaparat ceva extraordinar de scump… Mall-urile sunt pline de magazine unde găsești tot felul de bijuterii accesibile, etc… Preferatele mele sunt cele de la Pandora, pentru că-s foarte inspirați la bijuteriile dedicate special Zilei Îndrăgostiților, cu tot felul de inimioare foarte simpatice. 

Ia-i un buchet de flori. E drept că este varianta cea mai simplă și mai folosită, dar nu dă greș niciodată. Caută totuși un aranjament special, gen cutiile acelea de carton, rotunde sau pătrate… Sunt de foarte mare efect…

Du-o undeva în lume.  Un prânz romantic la Paris… sau la Veneția… Poți pleca dimineața și te întorci a doua zi, biletele au prețuri bune în perioada asta… Dacă vrei să o impresionezi și poți cheltui o idee mai mult, poți să profiți de ofertele momentului … Un bilet până în Zanzibar, cu Air Francecostă acum doar 589 euro. Sau în Caraibe, la St Martin, la fel…Iar hotelurile nu-s scumpe deloc, câteva  zile acolo vor fi de neuitat toată viața. Air France are o oferta specială, de 10% reducere, dacă folosești codul VALENTINRO direct pe site.   

Sau dacă vrei mai aproape, profită de oferta pentru Istanbul de la Turkish Airlines, cu numai 109 euro.

Du-o la Cărturești Carusel. Sus, la ultimul etaj, cu un pahar de vin roșu sau un ceai bun, este o atmosferă de vis… Apoi o îndemni să-și aleagă o carte și eventual ceva dulce… 

Dacă este o fire mai romantică sau e amatoare de cultură, oferă-i o seară liniștită la teatru.

Chiar pe 14 februarie, la Sala Mare de la Teatrul Național se joacă „Allegro, ma non troppo”, de Ion Minulescu, în regia lui Răzvan Popa. Este o comedie sentimentală, cu încurcături amoroase și suspansuri dramatice și sigur o să-i placă.

Dar tot pe 14 februarie puteți merge și la The Hub, să o vedeți pe Monica Odagiu, în “Iubirea e un lucru foarte mare”.

Doi tineri nerăbdători și haioși, care se întâlnesc în gara de la Medgidia şi, cu viteza luminii, îşi pun la cale viitorul. O oră  şi 15 min de umor de bună calitate, în regia lui Marius Gîlea.

Happy Valentines!!