The Beef Club is back!

The Beef Club is back!

Dacă vara asta v-a cam lipsit The Beef Club, vestea bună este că noul restaurant s-a redeschis de curând. Pentru cei care deja îl știu, surprizele vor fi numeroase. Pentru cei care nu ați mai fost, surprizele vor fi, evident, și mai multe… 🙂

11950294_711558132310052_185040410165322463_o

Noutatea sezonului este începerea colaborări cu un grup de consultanță din Anglia, SLO, o companie inovativă în domeniul ospitalității. Prin acest parteneriat, oaspetii The Beef Club se vor bucura de inovatiile celebrului Chef Bjorn van der Horst, care a castigat stele Michelin de-a lungul experientei sale de peste 20 de ani in restaurante recunoscute pe plan mondial, de unde a preluat cunostinte de la chefi consacrati precum Alain Ducasse, Gordon Ramsay sau Joel Rebuchon. Parte din grupul SLO este si chef-ul si consultantul Omar Romero, primul chef originar din Mexic care a primit o stea Michelin in Europa in 2013, lucrand si el alaturi de Gordon Ramsay.

beef-club-joi-II-22

Cei doi au clădit un nou concept pentru meniul The Beef Club, meniu cu preparate clasice ce propune o selectie de fragmente din repertoriul culinar frantuzesc, folosind in acelasi timp ingrediente locale si produse remarcabile importate precum trufe, branzeturi sau carne de vita de calitate premium. Vom găsi aici arome delicate precum Foie Gras si vin dulce romanesc, Fillet Black Angus si sos de vin din regiunea Dealu Mare, sau imbinari originale intre fructe de sezon, menta crocanta si creme fine.

theChopHouse_BeefClub1
Eu unul n-am mai fost aici de la începutul verii, așa ca abia aștept să descopăr ce gust au noutățile aduse de chef-ii Michelin… Evident că după, voi reveni aici să povestim… 🙂