7 idei perfecte pentru luna mai: Mamma Mia, Art Safari, Dineu cu proști, Traviata etc. Află totul aici:

7 idei perfecte pentru luna mai: Mamma Mia, Art Safari, Dineu cu proști, Traviata etc. Află totul aici:

V-am promis că atunci când se întâmplă lucruri interesante în București, vi le recomand cu drag sau vă aduc aminte despre ele, pentru că trăim cu toții aici o viață atât de agitată, încât de multe ori neglijăm sau uităm ce se întâmplă frumos la doi pași de noi…

Iată așadar câteva idei pentru luna mai, cu mențiunea că este doar o selecție personală dintr-o paletă de opțiuni, evident, mult mai largă, dar idei pe care vi le recomand cu drag pentru că sunt realmente evenimente de excepție:

  1. MAMMA MIA

Celebrul musical, care a făcut înconjurul lumii și s-a jucat timp de 14 ani neîntrerupt pe Broadway (!) vine la București! Premiera este pe 24 mai, se mai găsesc încă bilete, dar mai sunt apoi spectacole în zilele următoare tot în București, la Sala Palatului. Puteți reasculta hit-urile formației ABBA, plus o distribuție de excepție, cu Loredana, Brenciu și alți artiști, dar și o coregrafie spectaculoasă.

cp-mama-mia

  1. ART SAFARI

Cea de-a cincea ediție Art Safari București va avea loc între 11 și 20 mai, în Piața George Enescu din București. Este cel mai mare eveniment dedicate artei din România, iar deschiderea va avea loc pe 10 mai printr-un vernisaj în care artistul Mircea Cantor pune în scenă un moment maramureșean. Vă mai recomand și Pavilionul Muzeal „Natural-Cultural”, Brâncuși și Grigorescu, opere din muzee și colecții private. Și Pavilionul Central „Art on Stage”, cu Mircea Cantor/Luis Vuitton Foundation, unde curator este  Hervé Mikaeloff, consultantul Grupului Louis Vuitton Moët Hennessy.

imagina-pahar-5togo_artsafari-1024x517

  1. CEAIKOVSKI LA TNB

În seara de 7 mai, de la ora 19:00, la Teatrul Național (sala Studio) are loc Concertul de Gală „I LOVE CEAIKOVSKI”, dedicat celui mai mare compozitor rus. Acest eveniment  este al treilea concert din seria „I love Classics”, după „I love Mozart” (2016) și „I love Verdi” (2017). La această ediție, dirijorul Tiberiu Soare si Symphactory Orchestra, o remarcabilă orchestră independentă, îl au ca invitat pe tânărul și talentatul pianist Mihai Diaconescu. Vom fi delectați cu Concertul nr 1 pentru pian și orchestră, dar și cu fragmente din Romeo și Julieta și din Lacul Lebedelor.

v437_source

  1. CARLAS DREAMS

Celebra trupă care domină cu autoritate topurile locale vine cu super-hit urile sale din nou la Arenele Romane, pe 5 mai. Show-ul, produs de Global Records, se anunță a fi unul de excepție, cu o impresionantă desfășurare de forțe din punct de vedere al tehnicii, luminilor, sunetului etc.

  1. DINEU CU PROȘTI

Știu ca v-am mai tot recomandat senzaționala piesă a lui Francis Veber, dar cum solicitările sunt foarte mari și biletele se găsesc greu, iată că în luna mai aveam ocazia de a alege între trei reprezentații. Toate la TNB, pe 9, 16 și 23 mai și toate cu aceeași distribuție minunată cu Ion Caramitru și Horațiu Mălăele cap de afiș.

image-2013-10-12-15786441-70-dineu-prosti

  1. TRAVIATA ȘI AIDA

Cele două capodopere ale lui Giuseppe Verdi beneficiază de puneri în scenă spectaculoase la Opera Română. Ambele trebuie neaparat văzute. Traviata, regizată de Paul Curran, este pe 5 mai, iar Aida este programată pe 17 mai

Enjoy!! Și baftă la bilete! 🙂

Traviata-16-9-2