Aferim si Catrinel la NY, INNA la Hollywood iar Halep langa Messi. Frumos. #Romania

Aferim si Catrinel la NY, INNA la Hollywood iar Halep langa Messi. Frumos. #Romania

S-au adunat, deunăzi, câteva știri și evenimente pe care simt nevoia să le remarc și să le laud… Peste vreo 10 zile o să dau o fugă în SUA și vreau să spun că tare-s mândru că românii continuă să se facă notați peste Ocean… Într-o țară în care noi, aici, suntem încă măcinați de scandaluri urâte de corupție, de sărăcie și de răutăți, din păcate presa nu mai apucă să acorde atenție și românilor exponențiali… 🙁

Aș începe cu filmul AFERIM al lui Radu Jude, despre care am aflat cu bucurie că a fost admis la celebrul Festival de Film Tribeca de la New York. Pentru cei mai puțin familiarizați, Festivalul Tribeca este fondat de și mai celebrul Robert de Niro și este unul dintre cele mai importante din America. Iar proiecția AFERIM va avea loc la data de 20 aprilie!

Și dacă tot vorbim despre filme, o altă veste bună vine dinspre Hollywood. Super-producția SPY, cu Jason Statham și Jude Law, care va avea premiera mondială în luna mai, conține piesa Cola Song, interpretată de… INNA!! Este un pas extrem de important în pătrunderea Innei pe piața din Statele Unite. Ultimă dată când un român și-a auzit vocea într-un fim de la Hollywood a fost, dacă nu mă înșel, Kill Bill -ul lui Tarantino

Poster-Film-Bioskop-SPY-2015

Aș zice că este o cât se poate de meritată recunoaștere pentru frumoasa artistă de la Marea Neagră, care mie personal mi-e tare, tare dragă…. Și una legitimă, venită firesc, după ce acum vreo 3 ani, INNA devenea prima cântăreață din Europa cu peste 1 miliard (!!) de vizualizări pe YouTube!!

Și tot apropo de film, cu două 3 zile înaintea rularii AFERIM la Tribeca Festival, tot la New York și tot la același festival, frumoasa Katie Holmes își face debutul regizoral cu filmul The Eternal Princess, film despre viața inegalabilei Nadia Comăneci!

Fosta soție a lui Tom Cruise a lucrat mai bine de un an la filmul despre Nadia iar pe 17 sper să fiu și eu prezent la premiera mondială și să vă povestesc de acolo… 🙂

Și tot apropo de New York și despre povești de succes cu români exponențiali, zilele astea am admirat și prezența superbei Catrinel Menghia în episoadele din celebrul serial CSI NY… Dincolo de asta, New York ul îi aduce un omagiu frumoasei românce și în plin Manhattan, unde pe un perete tronează un poster uriaș cu Catrinel Menghia, din campania worldwide pentru David Yurman (foto jos)… Bravo ei!

post-46080-0-49833800-1375318755

Catrinel, dacă n-ați uitat, este prima și singura româncă prezentă în pauzele publicitare de la Super Bowl, evenimentul planetar care are o audiență de un miliard de oameni și unde un insert de 30 de secunde costă un milion de dolari!!

Și să încheiem cu Simona Halep, care alături de INNA este singura româncă în activitate care a câștigat în carieră peste 10 milioane de dolari! Dincolo de cum uimește lumea întreagă pe teren, Simona Halep face acum înconjurul lumii și cu ultimul commercial pentru adidas, în care apare alături de uriașii Leo Messi și Gareth Bale (foto jos).

FotorCreated2