Joacă Halep la Montreal, în Canada – România?

Joacă Halep la Montreal, în Canada – România?

Nu o sa comentez aici finala câștigată spectaculos de Simona Halep, au făcut-o destul specialiștii, iar cei care au urmărit actul final de la Indian Wells cred că s-au lămurit de potențialul Simonei. Recunosc că și eu, la un moment dat, în timpul meciului, vedeam finala ca și pierdută, dar iată că Simona a arătat câtă concentrare și câtă putere poate să aibă pentru a reveni și a ieși din niște momente extrem de grele. Una peste alta, își merită cu prisosință atât titlul, cât și cei 900.000 de dolari câștigați acolo. Și încă două chestii sensibile:

 

 

 

 

 

2015 BNP PARIBAS OPENf

S-a comentat mult si despre dialogul  ei cu antrenorul Victor Ioniță. Sigur că răspunsul Simonei, acela cu @Misto, asta imi spui tu să fac? , poate părea puțin nepotrivit, dar să nu uităm totuși momentul când are loc dialogul, în mijlocul unei partide plină de stress și tensiune pentru Simona… Și până la urmă , asta este realitatea, Ioniță este angajatul Simonei, ea îl plătește, așa că poate să mai accepte și el replici, părerea mea…

SAMSUNG CSCA

În încheiere, două vorbe despre programul Simonei… Vineri ea va începe un alt turneu major, Key Biscayne, dotat cu premii de  6 milioane de dolari. Apoi urmează atât de așteptatul meci din Fed Cup Canada – România, din 18-19 aprilie de la Montreal. Rămâne de văzut dacă Simona va participa… Eu personal am ceva îndoieli, pentru că la două zile după Montreal ar trebui să joace la Stuttgart, pe o cu totul altă suprafață, un turneu extrem de important pentru ea. Fizic, îi este imposibil ca în 48 de ore să schimbe și fusul orar și suprafața de joc. Iar în dorința ei de a urca pe 2 în ierarhia WTA, turneul de la Stuttgart îi este obligatoriu. Motive pentru care sunt aproape convins că nu o vom urmări la Montreal, în echipa Romniei. Și, aș zice, este pe deplin de înțeles. Vom vedea.