Cirque du Soleil revine la București, cu VAREKAI !!

Cirque du Soleil revine la București, cu VAREKAI !!

Am o veste bună pentru fanii show-ului Cirque du Soleil.  Gigantul turneu mondial revine la București, de data aceasta cu una dintre cele mai spectaculoase producții, VAREKAI.

o45

Am mai văzut Varekai în urmă cu ceva ani la Macao, la incredibilul Venetian Casino și am rămas atunci aproape fără suflare, așa că tare-s curios să văd dacă și la București va fi la fel de grandios.

Varekai vine la noi cu nu mai puțin de 95 de oameni, dintre care 50 sunt artiști, din 19 țări. Am fost mereu mândru să reamintesc că foarte mulți ani , gimnastul român a fost unul dintre cei mai valoroși membri ai trupei Cirque du Soleil. I-am văzut o dată evoluția la Tokyo, s-a nimerit să fiu atunci întâmplător în capitala Japoniei cu Andreea Răducan și ne-am dus să-l vedem. Iar apariția lui Rareș a fost una dintre cele mai aplaudate și spectaculoase execuții.

show-varekai

Peste 6 milioane de oameni au văzut până acum Varekai, din Mexic până la Sydney, așa că show-urile de la Romexpo, din zilele de 3-6 mai, cred că vor fi foarte solicitate și de publicul de la noi. La ultima vizită a Cirque du Soleil la București am avut privilegiul de a face un reportaj tv în culise și am fost uimit de dimensiunile acestei adevărate industrii ambulante.

varekai-1