Pariurile nu-s doar pentru fotbal sau sport. Vine Eurovision, ne distrăm puțin?

Pariurile nu-s doar pentru fotbal sau sport. Vine Eurovision, ne distrăm puțin?

Intrăm în săptămâna în care atenția ni se îndreaptă spre mult discutata finală a Eurovision. Mulți o critică, alții o laudă, pentru continuitate și amploare, cert este că, fie că suntem fani sau nu, finala concursului Eurovision nu va trece deloc neobservată. Cu atât mai mult cu cât România participă din nou, este deja o prezență tradițională. Iar spiritul nostru naționalist nu are cum să ne lase indiferenți și cu siguranță le vom ține pumnii alor noștri în semifinala de joi și (sperăm) în finala de sâmbătă.

betano-eurovision-2017-fbcover

La ediția de anul acesta, Ilinca și Alex Florea reprezintă România și vor cânta déjà mult comentata  piesă Yodel It! Nu sunt cotați deloc rău ca șanse, chiar dacă ei nu sunt încă nume foarte sonore în muzica noastră. Cum se întâmpla în alți ani în care România trimitea nume foarte cunoscute la noi, ca un Dan Bitmann sau un Mihai Trăistaru.

ilinca_alex

De acest concurs mă leagă și-o amintire aparte. Mi-aduc aminte de emoțiile pe care le-am avut în urmă cu mulți ani, la finala Eurovision de la Birmingham. Am fost acolo cu echipa României, coordonam atunci PR-ul pentru reprezentanta României, Mălina Olinescu. Și a fost o experiență de neuitat. La celelalte ediții am stat cu emoții în fața televizorului iar participarea mea preferată, din partea României, a fost cea din 2005 a Luminiței Anghel împreună cu Sistem, pe care îi știam și îi apreciam demult. Iar vocea Luminitei și show-ul inovativ cu tobe și efecte speciale le-a adus atunci un binemeritat (și surprinzător, pentru mulți) loc 3. Nici optimismul meu nu estimase o așa clasare bună, dacă aș fi pariat aș fi pierdut…

Și așa mi-a venit idea să-mi încerc flerul la ediția din acest an. Am descoperit că sunt case de pariuri care oferă și altceva decât sport  –  și anume o gamă largă de divertisment. Preferata mea este Betano.com  (www.betano.com ) , pentru că mi se pare că are o platformă simplă și prietenoasă și-am remarcat aici chiar o secțiune dedicată subiectului care în zilele următoare cu siguranță va fi în vogă în România: concursul Eurovision de la Kiev.

Și cum spuneam mai sus, dacă vrei un plus de adrenalină și accentuarea emoțiilor, cea mai simplă variantă de implicare este să și pariezi pe preferații tăi.

Am descoperit că, în secțiunea dedicată special, Betano.com   oferă peste 100 de pariuri speciale legate de Eurovision și mai ales legate de participarea României. Mai multe amănunte le găsiți aici: http://blog.betano.ro/betano/sectiune-speciala-pentru-eurovision-pe-betano/

România a participat până acum de 17 ori la concursul Eurovision, începând cu 1994. Cu un număr de cinci clăsări în top 10, cele mai bune rezultate au fost obținute de Luminita Anghel și Sistem în 2005(locul 3), Mihai Traistariu în 2006 (locul 4) și Paula Seling & Ovi în 2010 (locul 3).

Dar despre cele mai interesante cote și cele mai mai incitante variante pe care putem paria la Eurovision voi reveni cu o altă poveste peste câteva zile…

Și, în timpul finale de sâmbătă, vă promit că vom comenta live pe Facebook și vom alege în direct de pe Betano.com   cele mai distractive variante de a miza.