Ce-mi place și ce nu îmi place la LOFT. Și de ce n-am fost anul ăsta

Ce-mi place și ce nu îmi place la LOFT. Și de ce n-am fost anul ăsta

Loft e cool, da. Probabil că este cel mai bun loc de party day-time & evening din Mamaia, așa cum cred că și Fratelli n-are rival acolo pentru petrecerile de noapte.

Îmi place la Loft în primul rând look-ul… Este curat, aerisit, mobilierul acela alb, are ceva din lounge-urile de afară, din sudul Franței… Îmi place și poziția, impecabilă, pe plajă… Mâncarea e bună, făcută de o mână pricepută, clar, meniul de băuturi la fel… Și nici nu le diluează nimeni, cum se întâmplă la 500 de metri mai la stânga sau la dreapta. E drept, costă, dar se vede că oamenii de aici nu-s deloc amatori și-și respectă clienții…

18156596_10213850325831535_4020820778793827471_o

Mai îmi place muzica… Și mai ales faptul că, în ciuda faptului că nu-s deloc ieftini, cei de la Loft aduc artiști în vogă și care cântă mereu LIVE… Și asta e tot o formă de respect pentru clienți…

Dar să spun și ce nu-mi place… În primul rând aglomerația din key-days, zilele speciale, gen 1 mai… Eu aș mai încerca ridicarea prețului pentru brățări, poate pe la un 300 de lei devine și accesul ceva mai selectiv. Că localul nu rămâne oricum gol, cu siguranță. Apoi aș mai pune un anunț și că nu prea e elegant și tolerabil să te urci cu ghetele pe mesele pe care tocmai ai luat prânzul… Și poate nici o toaletă în plus n-ar strica, pentru acele zile full-house.

1614271_780451948654957_1303029386977455026_o

Și încă două chestii, dar care nu prea depind de gazde. Nu s-a inventat încă un filtru pentru limitarea cumva a numărului de pițipoance și nici vreo soluție pentru cineva care vrea să bea doar o cafea. Într-un fel este normal și de înțeles să pui o consumație obligatorie, ca să nu te trezești cu localul plin de unii care vin și trag toata ziua de o apă plată și cheltuie 9 lei. Pe de altă parte, cum a fost și cazul meu, poate aș fi vrut să trec pe la prânz pe acolo să stau jumătate de oră sau o oră și să beau o bere sau o limonadă. Dar să stai și la coadă pentru o brățară și să dau și 500 de lei pentru două sucuri, n-avea nici un sens…

Așa că am preferat, ca în fiecare an în preajma Paștelui, să îndrept banii către un orfelinat și cadouri pentru niște copii bolnavi.

Foto_actiune_caritabila_Sun_Plaza_Asociatia_AITA (05)

Cum mi-ar placea să facă mulți dintre clienții Loft, să se gândească să-și rupă de la gură o bere la final și să pună banii deoparte pentru niște copii amărâți.

Cum cu siguranță au făcut-o de multe ori chiar Pepe, Ion sau Mielu, cei care se ocupă de Loft. Pe care, mai sus, nici nu i-am criticat, nici nu i-am lăudat. Ne știm demult, am lucrat chiar pentru agenția lor și  mă bucur că reușesc să dezvolte bine un business care mai ține în viață o zonă altfel destul de săracă.

În rest, pentru cei rămași în București, să ne bucurăm cât mai putem de străzile goale.

FullSizeRender (2)

Și de liniștea din Grădina Botanică sau de o limonadă bună la grădina Eden, cum am facut și eu mai devreme.

FullSizeRender

Și, era să uit, încă ceva ce ar trebui rezolvat la mare: problema cu enervanții și agasanții parcangii din zonă, de care ar trebui să se ocupe Poliția sau autoritățile locale.