Steaua in grupele EL. Vine Mourinho la Buc? Sau Fiorentina lui Hagi Jr?

Steaua in grupele EL. Vine Mourinho la Buc? Sau Fiorentina lui Hagi Jr?

La ultima tragere la sorti, Steaua a avut, clar, ghinion. Au recunoscut si stelistii ca mai greu decat cu Manchester City nu se putea. Si in final s-a si vazut, dupa scorul final de 6-0, unul de tenis…

Vineri la 14:00 avem tragerea la sorti pentru grupele Europa League. O competitie parca mai potrivita pentru nivelul Stelei, chiar daca nu aduce, evident, veniturile din Champions League. Dar si aici, stelistii depind intr-o oarecare masura de noroc.

europa-league-draw

O soarta mai putin fericita i-ar putea aduce intr-o grupa chiar cu Manchester United. Sau cu Fiorentina. Sau cu Celta Vigo. Si-am vazut cu totii ce se intampla in ziua de azi, cand dam de granzi ai Europei. Sigur, venirea lui ManUnited la Bucuresti ar insemna iar un stadion arhiplin si incasari de 1,5 milioane de euro din bilete, pentru Gigi Becali. Si, ca si in cazul dublei cu City, inca o data o expunere uriasa.

34AF74FA00000578-3610263-Mourinho_could_be_seen_holding_a_United_shirt_branded_with_Mouri-a-63_1464343041305

Pe de alta parte, putin noroc ar aduce in grupa Stelei si echipe mult mai slab cotate, precum Maribor, Zoria sau Dundalk. Aflam vineri la 14 cat de blanda va fi de data asta soarta cu Steaua 🙂 Si probabil, intr-o zi, doua, si daca Steaua il va mai avea, in grupe, pe Nicusor Stanciu.

1463570665