Victorie pentru Halep. Ce zice Simona: VIDEO

Victorie pentru Halep. Ce zice Simona: VIDEO

Meciul de luni de la Singapore nu a fost unul oarecare pentru Simona Halep. Avea o încărcătură specială, primul ei joc din postura de lider mondial. Și iată cât de bine și-a onorat Simona astăzi această poziție.

A început poate puțin mai relaxată dar apoi a început să o citească bine pe Garcia și, după cum spunea chiar ea, a alergat-o cât a putut, simțind-o probabil mai vulnerabil fizic. Iar de la jumătatea jocului, pe măsură ce Halep creștea în intensitate, forță și precizie, Garcia părea că obosește și cedează.

IMG_6772

Victorie în două seturi și început excelent pentru Simona la Turneul Campioanelor. Ea va juca miercuri împotriva Carolinei Wozniacki. Cât despre Garcia, cum o să vedeți și în video ul de mai jos, Simona spune că nu a fost neaparat o revanșă, după ce s-a întâmplat în China.

Darren Cahill părea liniștit și mulțumit după meci și a rămas să vadă și următoarea partidă, pentru a studia adversarele Simonei.

Nu știu cât s-a văzut la televizor, dar suporterii români și-au făcut bine simțită prezența în sală. Au încurajat-o permanent și mai peste tot vedeai fluturând steaguri tricolore.

IMG_6791 IMG_6788

Urmează o zi de pauză pentru Simona la Singapore, cu refacere și un antrenament seara, iar miercuri îi ținem din nou pumnii.

Până una alta, dacă nu ați văzut în direct pe pagina mea de Facebook ce a declarat Simona după meci, iată aici link ul video:

https://www.facebook.com/nourescu1/videos/10212152915516443/

Iar noi ne regăsim maine cu noutăți de la Singapore, oferite , ca și astăzi, de către Dorna. Seară faină!

#live #simonahalep #teamHalep #supportingNumber1 #wtafinals#singapore #dorna #alegeceeaceconteaza #JurnaldeTurneu

IMG_6790