VIDEO EXCLUSIV Apariția spectaculoasă a Simonei Halep pe catwalk la Gala de la Singapore

VIDEO EXCLUSIV Apariția spectaculoasă a Simonei Halep pe catwalk la Gala de la Singapore

Trec greu orele până la primul meci al Simonei Halep la Singapore, luni de la 14.30 cu Caroline Garcia.

Astăzi, Simona s-a antrenat din nou la turație maximă, dar pe de altă parte m-a uimit cât de relaxată și bine dispusă părea. La finalul antrenamentului, l-a chemat pe teren pe tatăl său și a schimbat cateva mingi cu el, pentru ca apoi să-l lase pe Stere Halep să se antreneze 10 minute cu … Darren Cahill 🙂

Imagini inedite le puteti vedea aici:  https://www.facebook.com/nourescu1/videos/10212144332941884/

Dar până la meciul de luni, hai să vă ofer și alte imagini video interesante, cu apariția spectaculoasă a Simonei Halep la Gala WTA. Ea a fost prezentată așa cum merită un număr unu mondial și a pășit pe catwalk în aplauzele întregii asistențe. Imaginile video le găsiți mai jos.

Elegantă și binedispusă, Simona a fost prezența cea mai spectaculoasă a serii și a cucerit imediat presa internațională, acordând zeci de interviuri.

A urmărit apoi tragerea la sorți, despre care, cum a spus și în interviul video exclusiv pe care-l găsiți aici, pe nourescu.ro , a comentat că este echilibrată și nu ar fi avut preferințe.

IMG_E6406 IMG_E6399

Așadar, grupa roșie, cea a Simonei, arata așa:

[1] Simona Halep (Romania)

[4] Elina Svitolina (Ukraine)

[6] Caroline Wozniacki (Denmark)

[8] Caroline Garcia (France)

 

Luni vom fi prezenți la meciul ei și imediat după partidă sper să vă ofer declarațiile Simonei despre o victorie 🙂

Jurnal oferit de către Dorna.  #emotiisimple  #teamHalep  #supportingNumber1 #wtafinals #singapore #dorna #alegeceeaceconteaza #JurnaldeTurneu