REDArt ne va colora blocurile

REDArt ne va colora blocurile

ROCKWOOL, lider mondial în industria izolațiilor,companie fondată în 1937 în Danemarca, vine in Romania sa ne coloreze orasele. 

Evenimentul de lansare a avut loc la mijlocul lunii aprilie la Stejarii Country Club cu Andi Moisescu amfitrion, iar invitatul special a fost Excelența Sa Dl Karsten Vagn Nielsen, Ambasadorul Regatului Danemarcei în România. 

DSC01736

Pentru a își delecta cei peste 300 de invitați, organizatorii le-au pregătit mai multe surprize: caricaturi personalizate semnate de Gogu Neagoe, un recital al trupei ASHA si 4 fete frumoase pe post de hostesse îmbrăcate în roșu. 

DSC01830
Tematica evenimentului a fost inspirată din conceptul REDArt, care are ca scop schimbarea decorurilor blocurilor ceaușiște, în unele colorate, interesante și pline de viață. Dincolo de aspectul estetic, locuințele vor putea deveni cu adevărat confortabile. Vara vor fi răcoroase, iar iarna se va pastra căldura în interior, nepermițând frigului de afara să răcească peretii. REDArt crează de asemenea un panou fonic menit să blocheze zgomotul din exterior spre interior și invers.

DSC01815

Încorporând vata minerală bazaltică în materialele pentru fațade, sistemul de izolații exterioare REDArt se instalează pe pereții exteriori ai clădirii pentru a reduce pierderile de căldură, îmbunătățind astfel performanța energetică a imobilului și în același timp un transfer mai bun al umidității din interiorul casei către exterior. Evenimentul a fost organizat de echipa ROCKWOOL România cu sprijinul Clara Ilie PR Agency.