Emirates și-a dezvăluit noua First Class. Arată impresionant. Foto și video aici:

Emirates și-a dezvăluit noua First Class. Arată impresionant. Foto și video aici:

Zilele trecute, Emirates a spulberat secretele mult așteptatei First Class, versiunea nouă. Endorser pentru campanie a fost ales celebrul Jeremy Clarkson (ex-Top Gear), iar video-ul de promovare îl puteți vedea mai jos, este foarte haios.

În rest, cred că imaginile vorbesc de la sine și vă invit să le admirați. Designul și tehnologia noii cabine, (cu o configurație foarte largă, 1-1-1), sunt inspirate de la noul Mercedes Benz  S Classe, un etalon al luxului. Un fotoliu care bineînțeles că se transformă într-un pat complet orizontal, care care are și o poziție prestabilită, denumită Zero Gravity și preluată de la NASA. Cei de pe rândul din mijloc au ferestre virtuale cu ecrane care redau imaginile din exterior, preluate în direct de camere video, iar pasagerii de la geamuri primesc și câte un binoclu.

First-Class-zero-gravity-position First-Class-dining

Pijamaua este dintr-un material odihnitor, cosmeticele de la Bvlgari, meniul de mâncare și băuturi , de la sine înțeles, poarta amprenta unor chefi renumiți.

Ușa cabinei se închide complet (asemenea cușetelor de la tren), astfel că oferă un spațiu cu o intimitate totală, iar pasagerul are în cabină un mini-bar complet echipat dar poate comanda orice are nevoie și printr-un video-call cu personalul de bord.

First-Class-fully-flat-bed

Ar mai fi multe de spus dar cred totuși că imaginile vă vor încânta mai mult. Noua cabină First va fi disponibilă de la 1 decembrie pe zborurile care deservesc Geneva și Bruxelles, iar prețul unui bilet dus-întors se duce undeva pe la 4.000 de euro…

They liked this shot for the corridor but I think it might be a bit too bright. Use you judgment

Emirates-New-First-Class-1

Ca și comparație, în final vă arat și două imagini cu noua First Class a celor de la Singapore Airlines. O cabină doar o idee mai mare, dar ceva mai simplă, aș zice. Singurul plus evident fiind posibilitatea ca patul să fie dublu și un cuplu să poată zbura împreună.

New-Singapore-Suites-Class-4 New-Singapore-Suites-Class-3