FOTO / Halep s-a antrenat pe terenul central la Singapore

FOTO / Halep s-a antrenat pe terenul central la Singapore

Se apropie cu pași repezi debutul Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Ea a devenit déjà o prezență constantă aici, la finala care le reunește la sfârșit de sezon pe cele mai bune opt jucătoare ale lumii. Însă de data aceasta, Simona își face apariția din postura de lider mondial.

Am întâlnit-o și ieri pe Simona, în spectaculosul hotel Marina Bay Sands, părea relaxată și deloc încărcată de presiunea nouă pe care o are pe umei, ca număr unu în lume. A luat cina alături de echipa ei, în care e revenit și Darren Cahill și a rămas să ne vedem a doua zi, oferindu-mi privilegiul de a asista la întregul ei antrenament.

Într-o sală uriașă, chiar pe terenul central, am redescoperit o Simona Halep motivată și îndârjită. S-a pregătit, timp de 100 de minute, în companiei Garbinei Muguruza. Au exersat cam toate loviturile apoi au încins o adevărată dispută, de parcă se juca un meci real. Și tare m-am bucurat să o văd pe Simona, cel puțin așa a părut la antrenament, mult peste Muguruza, ca joc și ca forță.

La antrenament au fost prezenți și părinții Simonei, și Virginia Ruzici, într-o sală, altfel, complet goală, ședințele de pregătire aici fiind închise.

Cum privilegiul pe care l-am avut de a asista la antrenament nu vreau să fie doar al meu, împărtășesc aici cu voi niște imagini de la ședința de pregătire iar în zilele următoare vom veni și cu imagini video. Toate vă sunt oferite de către Dorna, care iată a ținut să vă facă astfel să vă simțiți mai aproape de Simona și să fiți la current cu ce face la Singapore.

Nu mă mai lungesc, voi reveni cu o altă poveste de la tragerea la sorți și cu imagini inedite cu Simona.

Jurnal de turneu susținut de Dorna.

#DORNA   #emotiisimple  #teamHalep  #supportingNumber1 #wtafinals #singapore

IMG_6314 IMG_6316 IMG_6326 IMG_6329 IMG_6346 IMG_6348IMG_6330