Paște în România? Iată câteva idei premium

Paște în România? Iată câteva idei premium

Am tot citit o sumedenie de articole despre care ar fi cele mai mai ieftine oferte de Paște din România. Dar despre cele mai bune, sau mai exclusiviste, nu am auzit deloc, așa că m-am pus puțin pe căutări……Pentru că este vorba despre o sărbătoare pe care o petrecem mereu cu familiile și cu cei dragi și pentru că avem din ce în ce mai mulți oameni în România care nu mai caută ofertele ieftine ci, din contră, opțiuni premium și cât mai bine cotate.  Iată câteva idei:

Dacă ne gândim să mergem la munte, în Poiana Brașov, un pachet de Paște cu o camera dublă pentru 3 nopți găsim, la Teleferic, cu 490 de euro. Sau, la Aurelius Împăratul Romanilor, probabil cel mai elegant hotel din zonă, o cameră dublă pentru 3 nopți este 600 euro.

Dar până să ajungem pe Valea Prahovei, ne oprim puțin lângă Buzău, într-o zonă împădurită, liniștită și retrasă, la Hadar Chalet. Aici, un apartament pentru 3 nopți, de Paște, costă aproape 1.000 de euro!

Relativ aproape, la Cornu, se află Bali Spa, o oază de liniște, ca de altfel și cele de mai sus, unde de Paște poți lua o cameră dublă pentru 3 nopți, plus cina și prânzul de Paște, plus două masaje, totul pentru 500 de euro.

Tot în zonă, la Ferma Club, din Moroeni, lângă Sinaia, la o pensiune Bio care arată ca în Alpii Austrieci, o camera dublă pentru trei nopți este 780 de euro.

Lângă Deva, la 10 minute de mers cu mașina, într-o zonă superbă, se află Conacul Archia. Este un loc de vis, de unde n-ai mai vrea să pleci. Aici găsești de Paște o ofertă interesantă, o cameră dublă, pentru 3 nopți, cu demi-pensiune, la 320 de euro.

Haideți să ne mutăm și în inima Transilvaniei, în micul sat Cund, unde poți experimenta ospitalitatea autentică a unui sat transilvănean, în fermele vechi, restaurate cu drag și mobilate cu gust, așezate într-un mediu natural uluitor. Aici, la Valea Verde Retreat, un pachet de Paște, cu o cameră dublă pentru 3 nopți este 262 de euro.

Același proprietar are o ofertă bună și în Delta Dunării, la Green Village, în locul unde Dunărea se îmbină cu Marea Neagră. Tot pentru 3 nopți, dar ceva mai scump, 490 de euro.

La Mamaia, unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri este Vega, care oferă o cameră dublă pentru 3 nopți cu 700 de euro, iar un apartament cu 1400 euro!

Și, în fine, trecem și în Moldova, în Delta Siretului, unde am găsit un resort intim în mijlocul naturii, format din bungalow-uri de lemn pe malul apei, Zaga Zaga. 3 nopți, pentru două persoane, adică un bungalow, 420 de euro.

Nu am mai intrat în detaliile fiecărei oferte, pentru că pe acestea le puteți aprofunda singuri, pe site-urile respective, dar majoritatea conțin, fiind vorba de Paște, pe lângă mic dejun, și prânzul și cinele festive cu produse tradiționale locale.

Eu personal aș fi ales Zabola Estate sau Transilvania Amfiteatru, dar am observant că, din păcate, ambele au fost epuizate cu mult timp în urmă.